Πανελλήνιες Εξετάσεις
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Να στηρίξουμε τους μαθητές σήμερα για να είναι ικανοποιημένοι με τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους αύριο.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι το ταξίδι και όχι το τέλος.

Υπεύθυνοι Σπουδών

ΕΠΙΛΟΓΗ | SPOTIFY PODCASTS

Το “Κέντρο Ιδιαίτερων Μαθημάτων Επιλογή” δημιουργεί οπτικό και ηχητικό υλικό με θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Οι εκπομπές μας αποσκοπούν στο να ενημερώσουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για όλα όσα αφορούν την Μέση Εκπαίδευση αλλά και να ψυχαγωγήσουν μέσω ευχάριστων και εποικοδομητικών συζητήσεων.

Το Κέντρο Ιδιαίτερων Μαθημάτων “Επιλογή” συζητά με 4 Ψυχολόγους, που βιώνουν το χώρο από διαφορετικές πλευρές (Φοιτητής Απόφοιτος, Επαγγελματίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό), για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός τους.

Στο Α Μέρος της συζήτησής μας καλύπτουμε το πρακτικό σκέλος της επαγγελματικής αυτής επιλογής. με θέματα όπως η Εξειδίκευση των διαφόρων Πανεπιστημιακών τμημάτων, τα Μεταπτυχιακά, η Επαγγελματική Αποκατάσταση και πολλά άλλα!

 

Στο δεύτερο μέρος του Podcast της “Επιλογής”, αφιερωμένο στο επάγγελμα του Ψυχολόγου, η Αλίκη Κατσαράκη, η Χρύσα Μουάτσου, ο Νίκος Κεράνης και η Εύα Ρούσσου μας ξεναγούν στα άδυτα του λειτουργήματός τους, για να μας εκμυστηρευτούν το κάλεσμα, το κόστος και την εξέλιξη που γνώρισαν μέσα από την ιδιαίτερη επαγγελματική τους επιλογή.

Ελάτε μαζί μας σ’ ένα γοητευτικό ταξίδι αναμνήσεων, εμπειριών και εκμυστηρεύσεων και, ίσως, ανακαλύψετε το νέο σας επάγγελμα!

 

Pin It on Pinterest

Share This